De toer en activiteiten kalender van Kanowaard

ToernaamVerzameldatum en tijdContactpersoon

Jubileum feest! 30-09-2017 om 12:00 IngeK
Kanowaard bestaat 25 jaar en dat willen wij graag vieren.

Zaterdag 30 september 2017 organiseren wij een BBQ en diverse leuke activiteiten.

De dag ziet er als volgt uit:

12.00 uur Welkom, koffie met gebak
12.30 uur Varen naar Veldzorg
14.00 uur Lezing Oosterdel
15.30 uur Terug varen met opdrachten
17.30 uur Aankomst Kanowaard
18.30 uur BBQ

Graag willen wij voor 15 september vernemen of je deze dag aanwezig bent. Partners zijn welkom, maar daarvoor is de bijdrage 15,- euro. De BBQ wordt verzorgd door Kanowaard, maar voor drankjes mag je zelf zorgen.

Je kunt je aanmelden via de site of door te klikken op IngeK boven aan deze aankondiging. Vermeld er even bij als je vegetarisch bent.
Tot 30 september..!

Bart, Gerard en Inge

alles invouwen
Heden of verleden:  

Algemene Zeekajak kalender (diverse organisaties)

Toelichting: Kanowaard evenementen staan in het groen. Rood/bruin zijn de landelijke organisaties. In grijs staan kleinere en blauw commerciele organistaties. Tot slot de alemeen nederlandse feestdagen, weeknummers, de maanschijngestalten (springtij, doodtij) en het weer. Op de linkpagina vind je de afkortingen van de organisaties.
De eventuele geen toestemming mededeling betekend dat een van de organisaties de toegang heeft gewijzigd.

Algemene toerinformatie Kanowaard

route uitstippelenVoor toertochten verzamelen we meestal bij Kanowaard. Al onze tochten worden zorgvuldig uitgezet door de toercommisie. Uiteraard staan wij open voor iedere inbreng van nieuwe tochten.

Heb je ondanks de info op de website toch nog een vraag over een bepaalde tocht of heb je zelf een leuke tocht in gedachten? Bel dan de tochtbegeleider.

Op de woensdagavonden en zaterdagochtenden wordt in groepsverband gevaren. De verzameltijden zijn respectievelijk 18.45 en 9.45 uur. Voor wie zich niet laat afschrikken: zolang er geen ijs ligt wordt er in het winterseizoen gewoon doorgevaren.

navigatie

Even wat tips:
Zorg voor een kano met voldoende drijfvermogen. Het is handig om een regenjas of anorak mee te nemen. Neem altijd voldoende eten en drinken mee. Denk om uw reserve kleding, waterdicht verpakt graag. Vervoer van mensen en materiaal wordt in onderling overleg met de tochtbegeleider geregeld. Voor een grootwatertocht gelden extra eisen aan materiaal en vaardigheid, (goede conditie, grootwater kano, aangepaste kleding, zwemvest, enz.) Neem bij twijfel contact op met de tochtbegeleiding, het zou jammer zijn als je niet mee kunt. Soms is het mogelijk om materiaal te lenen. De tochtbegeleiding is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen.

Het toerreglement wordt momenteel herzien, klik hier voor de huidige (oude) versie.