Hemelvaartweekend (TKBN)

Hemelvaartweekend (TKBN)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2023 - 21/05/2023
00:00

Locatie
Kanowaard

Categorieën Geen Categorieën


Geen Pinksterweekend, maar wel een Hemelvaartweekend met de TKBN!!

Lees goed door, zelf aanmelden, voor 15 maart. Heb je vervoer nodig voor je kano en/of jezelf, laat het de toercommissie weten. Een paar van ons gaan met de trailer en auto’s, dus is er nog plek over. Heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij hebben er zin in, tot op het water!

De toercommissie.

Zie vaarkalender
https://www.tkbn.nl/nl/node/1455

Dit jaar vindt het Hemelvaartweekend plaats op camping De Kluft in Ossenzijl. De camping ligt in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is met ruim 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa. Het is een labyrint van plassen en slootjes. Vanaf de camping kun je vele kanotochten maken, o.a. richting de dorpjes Kalenberg en Nederland. Elke dag vertrekken we om 10.30 uur voor een kanotocht van 15 tot 20 km. Het is mogelijk om alleen een dagtochtje mee te varen. Meld je daarvoor wel tevoren aan en houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan een dagbezoek. Voor degenen die niet willen of kunnen varen zijn er genoeg andere mogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, een bezoek aan het bezoekerscentrum naast de camping, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest of het Klimbos in Paasloo.

We hebben op dit moment 15 plaatsen voor tenten, caravans of campers gereserveerd. Wees er dus snel bij als je erbij wilt zijn. Het is ook mogelijk om een accommodatie op de camping te huren, neem daarvoor zelf contact op met de camping. Honden zijn toegestaan op de camping. Het adres is camping De Kluft, Hoogeweg 26, 8376 EM Ossenzijl, www.dekluft.nl .

Belangrijk: woensdag 17 mei vanaf 14.00 uur zijn jullie welkom op de camping. Wij willen iedereen verzoeken om niet voor 14.00 uur aan te komen. Als je toch eerder wilt komen, dan moet dit van tevoren in overleg met ons. Op zondag 21 mei kunnen we nog een korte dagtocht varen voordat we om uiterlijk 16.00 uur de camping weer verlaten. Als je een dag eerder wilt komen of langer wilt blijven op de camping, neem dan ook contact met ons op. De organisatie tijdens het Hemelvaartweekend ligt in handen van André van ’t Oever. Hij zal jullie verwelkomen, de kampeerplek wijzen en de kanotochten begeleiden. Ilse Kraima verzorgt het aanmeldingstraject. Aanmelden voor15 maart via h.kraima@upcmail.nl (heeft onze voorkeur) of telefoon 06 2555 2640.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.